Vilken är den bästa streamingtjänsten?

Vilken är den bästa streamingtjänsten?

Älskar du också att luta dig tillbaka i soffan och sätta på en riktigt bra serie? Streamingtjänster har gjort det enkelt att njuta av såväl nya som klassiska titlar för såväl filmer och dokumentärer som serier. Men vilken streamingtjänst är bäst? Det görs ständigt många utvärderingar och tester för att komma fram till vilken streamingtjänst som är bäst. Dock visar väldigt många olika tester samma resultat:

  1. Netflix
  2. Disney +
  3. C More
  4. Viaplay
  5. HBO

Det är föga förvånande att Netflix oftast hamnar som nummer ett för streamingtjänster. Dock är det viktigt att veta att Netflix främst är stora på grund av sitt stora film- och serieutbud, samt för att deras egna produktioner håller otroligt hög kvalitet, som till exempel Stranger Things. Däremot lämnar Netflix mycket att önska om du till exempel skulle vilja kolla på sport. Då är C More Sport överlägset mycket bättre. Netflix är bra för dig som vill kolla på nya och gamla filmer, mängder av kvalitativa serier samt otroligt omtalade och sevärda dokumentärer. Deras filtreringsfunktion skulle dock kunna vara betydligt bättre.

Bästa streamingtjänsten för familjen

Ibland kan det kännas svårt att jämföra streamingjänster om du vill hitta en tjänst för hela familjen. Väljer ni Netflix finns det inte direkt ett obegränsat barnutbud, tjänsten riktar sig snarare in på vuxna. För barnfamiljen ligger istället Disney + bra till, en streamingtjänst som nyligen lanserades i Sverige. Hos Disney + kan hela familjen njuta av Disneys egna produktioner, men även filmer från Marvel, Pixar och National Geographic erbjuds, som samtliga Star Wars-filmer till exempel.

Bästa streamingtjänsten för svensk TV och sport

Vill du kunna kolla svenska teveprogram utan reklamavbrott? I så fall är Viaplay eller Dplay ett bra alternativ. Här finns kända serier som bland annat Wahlgrens värld. C More är det bästa alternativet om du vill kunna följa La Liga, NBA, Speedway och PGA-touren. Därtill finns ett bra utbud av svenska filmer och serier, något som Netflix till exempel inte erbjuder särskilt mycket av.

Ett tips är att kolla in Smarto.se, här recenseras och testas mängder av olika tjänster och produkter, bland annat har de ett stort test där de jämför streamingtjänster.