Sälja på internet

Det är otroligt många som har börjat att sälja saker på nätet. Man ser fler och fler affärer som öppnas.  Det finns att från nishade webbshopar till gigantiska affärer som säljer nästan allt. Men hur funkar det egentligen med att sälja saker på internet. Jo det är väldigt enkelt det krävs inte mer än några steg för att lyckas med det. Här har vi byggt ihop en enkel lista som summerar lite av det man måste göra innan man öppnar en e-handel.
Steg för steg för att öppna e-handel:
1. Skaffa en domän. Det är en adress som folk kommer använda sig av för att komma fram till din butik på nätet. Den kan sluta på väldigt mycket men vi rekommenderar .se eller .nu. Läs mer om dom svenska domänerna här
2. Nästa steg är att skaffa ett webbhotell. Detta steget är otroligt enkelt eftersom det finns så många som erbjuder den tjänsten idag. Enklaste sättet är att Googla efter tex webbhotell. Då hittar man många alternativ ett annat sätt är att googla efter "gratis webbhotell" om man vill spara pengar i början och komma igång lite fort.
3. Skaffa en e-handelslösning. Det finns otroligt många lösningar på nätet ett som är väldigt populärt är WordPress  med ett plugin för e-handel tex Woocomerce.
4. Lägg upp alla produkter du vill sälja och börja marknadsföra din hemsida på internet och lokalt.
Ifall ni vill så kan ni läsa mer om e-handel och om hur man driver det på denna länken.

Det finns otroligt mycket att läsa på internet om allt från e-handel till hur man marknadsför webbplatser.  Så tveka inte utan googla runt och lär dig. Det är du som måste vilja lära dig och driva en e-handel för då kommer du lyckas.